Iniciatīva «Veselības karuselis» fotoizstādē

foto: rezekne.lv
foto: rezekne.lv

Austrumlatvijas radošo pakalpojumu centrā „Zeimuļs” 5. aprīlī tika atklāta jauniešu iniciatīvas „Veselības karuselis” foto izstāde, kura atspoguļo interaktīvās nedēļas „Tas jāzina katram!” norisi, ziņo Rēzeknes pašvaldības portāls. 

Jaunieši varēja kavēties nedēļas spožākajos un interesantākajos brīžos, apskatot pašu izveidoto izstādi, bet vēlāk projekta dalībniekiem tika piedāvāts kreatīvi apgleznot sveces, savās mīļākajās krāsās, radošajā darbnīcā „Krāso savu dzīvi pats”.

Pēc veselīgajām pusdienām, jaunieši pulcējās kopā un aktīvi darbojās „Veselības ideju tirdziņā!”, tika spriests un diskutēts par to, kādas aktivitātes ir nepieciešamas gan jauniešiem, gan pārējiem pilsētas iedzīvotājiem, lai popularizētu veselīgu dzīvesveidu. Jauniešu idejas tiks apkopotas ziņojumu lapā, kura tiks iesniegta:

- Rēzeknes pilsētas domes priekšsēdētājam;
- Rēzeknes pilsētas izglītības iestāžu vadītājiem;
- Rēzeknes pilsētas Izglītības pārvaldes speciālistiem;
- Rēzeknes pilsētas domes deputātiem;
- Rēzeknes jauniešu domes pārstāvjiem;
- Rēzeknes pilsētas jaunatnes lietu speciālistei;
- Izglītības iestāžu audzēkņu pašpārvaldēm.

Ziņojumu lapa būs pieejama arī Rēzeknes pilsētas mājas lapā.

Pie tējas pauzes, dienas noslēgumā, jaunieši izvērtēja apmācību nedēļu „Tas jāzina katram”, dalījās savās pārdomās un ieteikumos.
Kaut arī projekta dienas drīz beigsies, jaunieši turpina domāt par veselību un veselīgu dzīvesveidu, tāpēc sociālajā portālā www.draugiem.lv ir izveidota domubiedru grupa „Veselības karuselis”, kur projekta dalībnieki varēs sazināties turpmāk, dalīties pieredzē, informēt, kā viņiem veicas, pildot multiplikatora lomu savās skolās, dalīties savās idejās un gūt atbalstu kādam jaunam projektam.

Foto izstāde līdz 7. maijam būs skatāma ARPC „Zeimuļs”! Nāciet, skatieties, uzdrošinieties un realizējiet savas idejas!


Написать комментарий