Eltons Džons izvēlējies režisoru savai autobiogrāfiskajai filmai

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Britu mūziķis Sers Eltons Džons par savas autobiogrāfiskās filmas režisoru izvēlējies Maiklu Greisiju, kurš līdz šim darbojies kā reklāmu režisors un šī būs viņa pirmā pilnmetrāžas filma, raksta ārvalstu prese.

Par šādas filmas tapšanu tika runāts jau kopš 2011. gada. Jau iepriekš ziņots, ka filmas nosaukums būs "Rocketman" - tieši tāpat kā Eltona Džona 1972. gadā iznākušo dziesmu

Kā sola pats dziedātājs, filmas sižets nebūs hronoloģisks viņa dzīves un karjeras atstāsts. Eltons Džons uzsver, ka vēlas, lai filmas noskaņa būtu sirrealistiska, tāpat tajā būs iekļauti horeogrāfiski piekšnesumi viņa dziesmu pavadībā.

Pagaidām nav zināms, kurš aktieris varētu atveidot galveno – paša Eltona Džona lomu. Iepriekš mūziķis bija teicis, ka viņaprāt pats piemērotākais kandidāts ir dziedātājs Džastins Timberleiks.

Šobrīd 65 gadus vecā popmūzikas leģenda Eltons Džons pasaulē pazīstmas ar tādiem hītiem, kā "Crocodile Rock", "Daniel", "Goodbye Yellow Brick Road", "Candle In The Wind", kā arī "Don't Let the Sun Go Down On Me", "Sorry Seems to be the Hardest Word" un daudziem citiem.

Par sarakstīto mūziku 1994.gadā iznākušajai animācijas filmai "The Lion King" ("Karalis Lauva") Eltons Džons saņēma ASV Kinoakadēmijas balvu "Oskars", kā arī viņš ir saņēmis sešas "Grammy" balvas.

Džons savas mūziķa karjeras laikā pārdevis ierakstus vairāk nekā 250 miljonos eksemplāros. Plānots, ka šī gada rudenī tiks izdots 30. Eltona Džona soloalbums "The Diving Board".

Eltons Džons Latvijā uzstāsies vairākkārt, bet šovasar 29. jūnijā mūziķis savas turnejas ietvaros koncertēs Tallinā, Dziesmu svētku estrādē.


Написать комментарий