Astoņpadsmit motociklisti uzstādīja jaunu rekordu, izmetot vienlaicīgi kūleni

foto: vk.com
foto: vk.com

18 drosmīgie motociklisti uzstādīja jaunu Ginesa rekordu, ziņo portāls hotsport.ua. Viņi vienlaicīgi uz motocikliem izmeta kūleni atpakaļ. Motobraucēji ir no Nitro Circus kolektīva, savu šovu viņi rādīja Londonā, O2 Arena laukuma.

Kaskadieru komanda demonstrēja skatītājiem dažāda veida trikus: motociklisti traucās augšā, atrodoties dažus desmitus centimetru viens no otra. Tie cēlās augstumā līdz 23 metriem, un lēca pāri 12 metriem lielu bezdibeni, kurā varētu ievietot trīs Londonas autobusus.
Ginesa rekordu grāmatas eksperti atzīmēja, ka 16 no 18 motociklistiem izdarīja triku sinhroni. Kaskadieru komandā darbojas divi motociklisti no Lielbritānijas, vēlāk intervijā ar laikrakstu „Mirror” tie atzinās, ka pirms uzstāšanās viņi ļoti uztraucās.

28 gadīgais Kriss Berčs no Kembridžas pastāstīja, ka ir ļoti laimīgs un priecājas par visiem kolektīva dalībniekiem. Visi dalībnieki saprot, ka šī nodarbe ir bīstama, neskatoties uz to, viņi veido jaunus trikus un veiksmīgi uzstājas skatītāju priekšā. Pēc jauniešu domām, braukšana ar motociklu ir jautra laika pavadīšana.

Triku meistars atzinās, ka kaskadieri pirms uzstāšanās uztraucas, bet cenšas ignorēt sliktās domas un domāt pozitīvi.


Написать комментарий