Idejas kā nosvinēt vīriešu dienu Daugavpilī: biljards, peldēšana, teikvando

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

 

Šodien, 23.februārī lielākā daļa vīriešu Daugavpilī svin svētkus, Latvijā tie nav oficiāli atzīti, bet bijušajā PSRS teritorijā šos svētkus atzīst un svin Padomju armijas un kara flotes dienu.

Šajā dienā varēs ne tikai apsveikt vīriešus, bet arī ar prieku noraudzīties uz sacensību dalībniekiem.

11.00 Orange Bowling (Cietokšņa iela 60) sāksies 7. posms pūlā, kas vienlaicīgi būs arī Daugavpils kauss biljardā. Visi, kas vēlas pārbaudīt savas prasmes, var piedalīties spēlēs. Būs iespēja sacensties ar labākiem Latvijas spēlētājiem.

Dalībnieki būs iedalīti četrās grupās, katras grupas uzvarētājs cīnīsies ceturtdaļfinālā, dalībnieki, kuri iegūs otrās un trešās vietas cīnīsies astotdaļfinālā. Sacensības sāksies 12.00. Šī pasākuma organizatori ir Baltic Power un Daugavpils sporta pārvalde.

Šodien, 23.februārī 10.30 Olimpiskajā centrā notiks peldēšanas sacensības īsajās distancēs. Sacensībās piedalīsies dalībnieki no 34 sporta klubiem. Startēs 200 labākie Latvijas sportisti šajā sporta veidā gan sievietes, gan vīrieši. Ar komandu sastāviem var iepazīties mājas lapā www.swimming.lv. Sacensību dienās varēs vērot pasākuma norisi online režīmā. Apmeklētājiem būs ierīkotas speciālās tribīnes.

Daugavpils Olimpiskajā sporta centrā notiks vēl vienas nozīmīgas sacensības – teikvando starptautiskais turnīrs Daugavpils kauss. Tas ir pirmais etaps Baltijas Olimpiskajā kausā 2013.gadā. Sacensībās piedalīsies 15 komandas no septiņām valstīm. Sacensības norisināsies dažādās vecuma kategorijās: no bērniem līdz junioriem. Sporta klubs "Jitae” aicina visus atnākt un atbalstīt sportistus. Sacensību sākums 9.00.

Svētdien 24.februārī Daugavpils iedzīvotāji un ciemiņi varēs apmeklēt Daugavpils novadpētniecības un mākslas muzeju. Biļetes maksa ģimenei ir viens lats. Šeit otro reizi novadīs ģimenes dienu, pasākuma ietvaros būs demonstrēta izstāde "Daba krāso” un pastāstīs par mūsu senču vilnas krāsošanas metodēm.

Sveiciens svētkos, mīļie sargātāji, un priecīgas brīvdienas!


Написать комментарий