Piedzērusies sieviete Teksasā lūdz 911 operatoram cigaretes

foto: lat.mixnews.lv
foto: lat.mixnews.lv

ASV, Teksasā kāda alu sadzērusies sieviete piezvanījusi glābšanas dienestam "911", lai palūgtu policijas virsniekam atvest viņai cigaretes, ziņo "dailymail.co.uk".

Grandberijā dzīvojošā Linda Vaita (48) apmēram vienos naktī piezvanījusi uz 911 un teikusi operatoram: "Man ir vajadzīgas cigaretes." Tiesa, glābšanas dienesta ierakstītajā sarunā dzirdams, kā pirms klausules nolikšanas viņa atzīst, ka laikam piezvanījusi uz nepareizu numuru.

Policija Vaitas mājā patiešām arī ieradās, taču nevis tādēļ, lai atvestu cigaretes, bet gan, lai aizturētu par palīdzības dienestu darba ļaunprātīgu kavēšanu. Viņa tika atbrīvota pret drošības naudu, taču "numuru sajaukšana" kundzei var maksāt dārgi: par šādu pārkāpumu draud soda nauda līdz 2000 dolāriem vai 180 dienu cietumsods.

Vaita ir atvainojusies par zvanu, skaidrojot, ka bija viņa piedzērusies pēc jautras pasēdēšanas kopā ar draugu Gariju Robertsu.
"Mēs vienkārši sēdējām dārzā un izdzērām dažus alus par daudz. Kā jūs zināt, nākošais, kas parasti notiek – mums beidzās cigaretes. Es negribēju braukt uz pilsētu. Biju piedzērusies, taču es biju savā dārzā. Un kam ir visdrošāk zvanīt? Nu, protams, policijai." sievietes pastāstījusi "NBC News".

Savukārt komentējot arestu pēc zvana policijai, Vaita piebildusi: "Viņi nepiegādā, viņi pieceļ no vietas."

"Es patiešām atvainojos par to, ko izdarīju. Esmu apmulsusi. Tā nebiju es pati. Tas arī nepadara mani par sliktu cilvēku," viņa piebilda.

Taču policija nebija iežēlināma.

"Zvanīšana amatpersonām, lai tās piegādā privātpersonām cigaretes, nav nekāds ārkārtas zvans. Mēs nesaprotam nekādus jokus, ja ir runa par 911 pakalpojumiem," NBC teica Hodas apgabala priekšnieka vietnieks Bifs Templs.

"Viņa nesaņēma nekādas cigarettes," piebilda Templs.


Написать комментарий