Daugavpilī noteiks labāko sabiedriskās ēdināšanas iestādi

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Kā zināms, tūrisma attīstība patlaban ir viens no Daugavpils prioritārajiem virzieniem, jo līdz ar to tiek veicināta uzņēmējdarbības attīstība, radītas jaunas darba vietas, mūsu pilsēta kļūst atpazīstamākā un pievilcīgākā viesu un potenciālo investoru acīs.

Pirms gada pilsētas pašvaldības apstiprinātās tūrisma attīstības koncepcijas ietvaros tiek plānots ievērojami uzlabot ar tūristu apkalpošanu saistīto infrastruktūru, tostarp viesnīcu un restorānu biznesu, transporta pakalpojumus utt.


Vicemērs Līvija Jankovska paziņoja portālam Gorod.lv, ka šogad Daugavpilī tiek plānots rīkot konkursu, lai noteiktu labāko sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumu. Šobrīd tiek izstrādāts konkursa nolikums.

Pilsētas vadība plāno noskaidrot tūristu domas par kafejnīcām, restorāniem vai bāriem, tādējādi nosakot labāko sabiedriskās ēdināšanas iestādi, kura tiks reklamēta un apbalvota.

„Manuprāt, jāstimulē mūsu sabiedriskās ēdināšanas iestādes, jāveicina apkalpošanas kultūras un kvalitātes līmeņa paaugstināšana. Jādara viss, lai tūristi gribētu atgriezties Daugavpilī, bet mums nebūtu jākaunas nekvalitatīvās apkalpošanas dēļ”, - ir pārliecināta Līvija Jankovska.
 


Написать комментарий