Hesburger pārstāve Latvijā: Mēs nebraucam ar limuzīniem, nav mums privātās lidmašīnas

foto: alfaparks.lv
foto: alfaparks.lv

«Es Hesburger restorānos ēdu piecas reizes nedēļā. Pusdienlaikā. Gan Somijā, gan arī citās valstīs papildus burgeriem ir dažādi salāti, vistas groziņi, tortillas.

Katru dienu var ēst kaut ko citu. Manam dēlam ir divarpus gadu,» tā uz laikraksta Latvijas Avīzejautājumu, cik bieži viņa pati un viņas dēls bauda maltīti Hesburger restorānā, atbildējusi bijusī rīdziniece, latviete Ieva Samela.

Viņa, ieprecoties Salmelu ģimenē, ir kļuvusi par vienu no restorānu ķēdes Hesburger vadošajām darbiniecēm un patlaban uzrauga tās darbību ārpus Somijas.

Jautāta, cik turīgi ir Hesburger īpašnieki (Salmelu ģimenei pieder vairāk nekā 360 restorānu septiņās valstīs), I. Samela atbildējusi: «Visticamāk, likšu jums vilties.»

«Mēs esam vienkārši cilvēki. Mēs nebraucam ar limuzīniem, nav mums privātās lidmašīnas. Jā, es atzīstu, ka veikalā pērku to sulas paku, kas man tajā brīdī patīk.

Ģērbjamies visi vienkārši, un pēc apģērba neviens nepateiks, kas mēs esam. Skandināvijā esmu mācījusies, ka tu vari būt tāds, kāds esi, un tevi tādu pieņem. Viss ir normāli. Mans bērns iet valsts bērnudārzā. Mums nav aukles mājās.

Gandrīz visu nopelnīto naudu kopā ar bankas aizdevumiem ģimene iegulda restorānu tīkla izaugsmē. Viena restorāna uzbūvēšana maksā aptuveni vienu miljonu eiro. No ES fondiem naudu neņemam,» viņa stāstījusi Latvijas Avīzei.

Savukārt, atbildot uz Latvijas Avīzes jautājumu, kas patlaban ir Hesburgervislielākais konkurents Latvijā - vai Mc Donalds restorānu ķēde, I. Samela stāstījusi: «Es pat neteiktu, ka esam konkurenti. Mēs neesam vislabākie draugi, tomēr esam līdzvērtīgi tirgus spēlētāji.»

«Mūsu vislielākais konkurents ir ledusskapis katras ģimenes mājoklī. Mūsdienās cilvēki ir izvēlīgi, vērtē ikvienu savu soli un to, ko ēd. Ledusskapis ir vislielākais konkurents,» viņa uzsvērusi.


Написать комментарий