Elektronisko sakaru pakalpojumu sniedzējs Daugavpils pilsētas videonovērošanas sistēmai tiks noteikts iepirkuma rezultātā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Daugavpils Komunālā saimniecība izsludinājusi konkursu par elektronisko sakaru pakalpojumu nodrošināšanu Daugavpils pilsētas videonovērošanas sistēmai, pieteikumi konkursa ietvaros iesniedzami no 6. līdz 18.februārim.

Pretendentam jānodrošina datu pārraides kanālus ar 100 Mbps pieslēguma ātrumu, operatora telpā – ar 1000 Mbps. Tehniskās prasības noteic arī veikt elektronisko sakaru tīklu ierīkošanu, pamatojoties uz normatīvo aktu prasībām, un nodrošināt pasūtītājam tehnisko palīdzību visu diennaktī.

Objektu sarakstā ir 28 vietas, kurās uzstādītas videonovērošanas kameras, viena no tām (Grodņas un 18.Novembra ielu krustojums) saskaņā ar tehnisko dokumentāciju pašlaik nedarbojas.

Pakalpojumu nodrošināšanas termiņš – 12 mēneši, no 2013.gada 01.marta  līdz 2014.gada 28.februārim. 

Atgādināsim, ka videonovērošanas sistēma Daugavpilī darbojas no pērnā gada 9.novembra un atrodas pašvaldības policijas pārziņā. Policijas darbinieki ziņojuši, ka Daugavpilī uzstādītas 55 videonovērošanas kameras 28 objektos, 19 no kuriem atrodas pilsētas centrā, 8 – Jaunbūvē un Ķīmiķu ciematā, 1 – Jaunforštadtē.

Videonovērošanas mērķis ir likumpārkāpumu novēršana, pilsētnieku drošības nodrošināšana, zādzību novēršana, tehnogēno avāriju un teroristisko aktu novēršana, pašvaldības īpašuma saglabāšana, pašvaldības struktūru darba koordinēšana nepieciešamības gadījumā.


Написать комментарий