O.Ņikitina par jauniešu sabiedrisko dzīvi 2013.gadā

foto: lat.gorod.lv
foto: lat.gorod.lv

Šī gada 4.februārī Daugavpils novada domē notikušajā preses konferencē Domes Izglītības pārvaldes jaunatnes lietu speciāliste Oļesja Ņikitina pastāstīja, ka 2013.gadā Izglītības pārvalde ieplānojusi vairākus tradicionālos pasākumus – spēles, tematiskos vakarus, jauniešu salidojumu, kā arī ieviesusi dažādus jauninājumus, piemēram, jauniešiem domātās vasaras nometnes.

Pēc O.Ņikitinas vārdiem, šī gada vasarā notiks projektu konkurss par vasaras nometņu rīkošanu, kurā varēs piedalīties jauniešu organizācijas un mācību iestādes, ar projektu starpniecību prezentējot savas idejas un plānus, vasaras nometnes redzējumu. Konkursa rezultātā tiks izvēlēti trīs labākie projekti, kuri saņems Daugavpils novada domes finansējumu.

Nometņu rīkotājiem būs iespēja apmeklēt attiecīgos kursus Daugavpilī, kas ietaupīs laiku, jo viņiem nevajadzēs braukt uz Rīgu, lai izietu nedēļas garus kursus.

Jaunatnes lietu speciāliste atzīmēja, ka dalība minētajā pasākumā būs noderīga gan vasaras nometņu dalībniekiem, gan tiem jauniešiem, kuri piedalīsies nometņu rīkošanā: „Tā būs lieliska pieredze tiem jauniešiem, kuri vasarā vēlas ne tikai atpūsties, bet arī apgūt ko jaunu”, - atzīmēja O.Ņikitina.

Kā arī vasarā kā parasti tiks rīkots konkurss „Uzlabosim savu apkārtējo vidi”, kurā tiks atbalstīti pieci labākie projekti.


Написать комментарий