Sniegs un ledus daudzviet apgrūtina braukšanu

foto: delfi.lv
foto: delfi.lv

Sniegs un apledojums ceturtdien sarežģī braukšanu pa Latvijas galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem, vēsta VAS "Latvijas Valsts ceļi".

Rīgas apkārtnē, kā arī Jelgavas, Daugavpils, Valmieras un Ainažu virzienos braukšanas apstākļi ir apgrūtināti visa posma garumā. Tur autoceļi apledo, vietām ir sniegoti. Ventspils virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmā Rīga - Tukums. Tur vietām līst un autoceļš apledo.


Liepājas virzienā apledojuma veidošanās apgrūtina braukšanas apstākļus posmā Rīga - Annenieki. Arī tur līst un brauktuves ir slīdīgas. Bauskas virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmā Rīga – Iecava. Siguldas virzienā apgrūtināti braukšanas apstākļi ir posmā Rīga - Vireši. Tur snieg slapjš sniegs vietām, autoceļš apledo un vietām sniegots.

Pa reģionālajiem autoceļiem apgrūtināti braukšanas apstākļi ir visā Latvijā, izņemot Alūksnes, Kuldīgas, Liepājas, Saldus un Ventspils apkaimes. Autoceļi ir sniegoti, vietām apledo.

Pa vietējiem ceļiem apgrūtināti braukšanas apstākļi visā Latvijā. Brauktuves sniegotas, vietām apledojušas.

Atbildīgie dienesti visos bīstamajos ceļu posmos strādā, tos tīrot un kaisot. Arī autovadītājiem jābrauc uzmanīgi, nepārsniedzot braukšanas ātrumu.


Написать комментарий