Aizsargājot māju ķīnietis izkāra ASV karogu

foto: sargs.lv
foto: sargs.lv

Aizsargājot māju no nonešanas, ķīnietis izkāra ASV karogu, ziņo portāls epochtimes.ru. Ko tik neizdomā Ķīnā, lai pasargāt sevi no mantas konfiskācijas un mājas nonešanas.

No bezizejas un bezpalīdzības Taičžou pilsētas iedzīvotājs nolēma meklēt palīdzību, izkarot ASV karogu uz savas mājas. Vēl 2009.gada vietējā valdība sadarbībā ar būvfirmu uzsāka zemnieku pārvietošanu no savām mājām, lai uzsākt pilsētas būvniecību. Plānotā pilsēta atradīsies divu ciematu vietā.

Kaut gan līdz šim brīdim ne valdība, ne būvfirma nav uzrādījusi dokumentus, saskaņā ar kuriem tiek īstenota māju nonešana. Viens no ciemata iedzīvotājiem pēc bezjēdzīgo pārrunu vešanas nolēma izkārt uz savas mājas ASV karogu, tādā veidā izsakot neuzticību Ķīnas pārvaldes sistēmai. Ar ko beidzās šis incidents vēl nav zināms.

Lielākā daļa bloģeru atbalsta šo gājienu, jo vietējās varas iestādes pilnīgi neinteresējas par iedzīvotāju dzīvi un esošajiem dzīves apstākļiem valstī.

Viens no ciemata iedzīvotājiem teica, ka vietējās varas iestādes dzīvo pilnīgi savu dzīvi, aizmirsdami, ka tiem jākalpo cilvēkiem. „Ķīnieši prasa palīdzību ASV, tā ir jau ķīniešu specifika!” atzīmēja vīrietis.

Daudzi ciemata iedzīvotāji uzskata, ka ASV karoga izkāršana ir laba ideja, tādā veidā pievēršot uzmanību esošai problēmai. Iedzīvotāji vēl piebilst, ka pilnai efektivitātei vēl bija nepieciešamas izsaukt žurnālistus no ASV. Ķīnas valdība un tās iedzīvotāji jau ir tik tālu viens no otra, ja notiks karš, tad tauta noteikti neatbalstīs Ķīnas valdību.


Темы: , , , ,
Написать комментарий