Voločkova un Baskovs Maldīvu salās atkailinājās

foto: heat.ru
foto: heat.ru

Balerīna Anastasija Voločkova Maldīvu salās aizraujas ar atkailināšanos, par to liecina vairāki uzņēmumi, ko Anastasija ir ievietojusi savā mikroblogā, ziņo portāls dni.ru. Jaunajā fotosesijā viņa iesaistīja arī populāro dziedātāju Nikolaju Baskovu.

Aktrise tradicionāli pavada savu atvaļinājumu Maldīvu salās. Tieši šeit 2010.gadā notika balerīnas slavenā fotosesija, kur viņa atkailinājās. Savā blogā Anastasija raksta, ka Maldīvu salas viņai ļoti patīk apmeklēt un piebilda, ka viņai patīk atkailināties.
Pašreizējā fotosesija kļuva par visatklātāko. Paparacci fotouzņēmumi jau ir publicēti vairākos izdevumos.

Fotosesijā arī piedalās slavenais Nikolajs Baskovs, kurš kopā ar balerīnu atpūšas Maldīvu salās.

Vienā no foto aktieri iziet no ūdens, maigi apskaujot viens otru. Anastasija bija ģērbusies tikai caurspīdīgās mežģīņu biksītēs, taču Nikolajs neuzdrošinājās noģērbt savas zilās īsbikses. Voločkova par šo foto ir nobalsojusi Twitterī.

Pēc fotosesijas Baskovs un Voločkova vēl turpināja sazināties Twitter, apmainoties ar romantiskām atzīšanām un fotogrāfijām, kuras liecināja par viņu romantiskajām attiecībām. Vienu no fotogrāfijām Baskovs, kur Anastasija sēž uz gultas kleitā no Roberto Cavalli parakstīja „Mana Anastasija”. Tāda pati fotogrāfija ievietota balerīnas blogā ar nosaukumu „Skaistā vakara iesākums”.
 


Написать комментарий