“Hesburger” investē 1,65 miljonus latu un atver trīs restorānus Rīgā

foto: mixnews.lv
foto: mixnews.lv

Ātrās ēdināšanas ķēde "Hesburger" Rīgā atvērusi trīs jaunus restorānus, kuru izveidē ieguldīti vairāk nekā 1,65 miljoni latu, portālu "Delfi" informēja uzņēmumā.

Šīs investīcijas novirzītas zemes iegādei un jaunas ēkas celtniecībai. Līdz ar to Latvijā kopumā ir jau 35 "Hesburger" restorāni, no kuriem galvaspilsētā atrodas 17.


""Hesburger", kopš darbības uzsākšanas Latvijas tirgū 2004.gadā, ir veicis nozīmīgas investīcijas, kļūstot par lielāko ēdienu restorānu ķēdi Latvijā. Viens no svarīgākajiem virzieniem uzņēmuma attīstībā ir individuāla pieeja tieši vietējiem iedzīvotājiem, tāpēc "Hesburger" arī nākotnē plāno atvērt jaunus restorānus gan Rīgas mikrorajonos, gan citās reģionu pilsētās," norāda "Hesburger" attīstības direktore Ieva Salmela.

Somijā dibinātais ģimenes uzņēmums "Hesburger" savu darbību sāka 1966.gadā, kad Somijas pilsētā Naantali atvēra pirmo grila kiosku. Pirmais ātro ēdienu restorāns ar nosaukumu "Hesburger" tika atvērts 1980.gadā Turku, uzņēmumam pakāpeniski iekarojot stabilas tirgus pozīcijas pašu mājās, kā arī tuvākajos kaimiņu reģionos.

Kopumā uzņēmums nodarbina 5000 darbiniekus un vada 365 restorānus. Latvijā uzņēmums darbojas kopš 2004.gada.


Написать комментарий