Dzimtsarakstu nodaļā tiks atklāta fotomākslinieka Jurija Berdņikova kāzu tematikai veltīta izstāde „Just love…”

Jurija Berdnikova foto
Jurija Berdnikova foto

Piektdien, 18.janvārī, Daugavpils pilsētas domes Dzimtsarakstu nodaļā tiks atklāta Jurija Berdņikova personālizstāde „Just love…2.daļa”, kurā apmeklētāju uzmanībai tiks piedāvātas gandrīz 20 kāzu fotogrāfijas.

Minētā izstāde ir 2011.gada novembrī notikušās un mūsu Dzimtsarakstu nodaļas 90.gadu jubilejai veltītās izstādes turpinājums.

Jurijs Berdņikovs ir profesionālais fotomākslinieks, kurš iemūžina jaunlaulātos šajā nozīmīgajā un skaistajā dienā. Gadiem ejot, viņa kāzu fotogrāfiju kolekcija arvien paplašinās, tāpēc radās nepieciešamība prezentēt savus darbus plašai publikai.

Fotomākslinieks vairākkārt atzīmēja, ka kāzu fotogrāfija ir tikai viens no viņa darbības virzieniem, viņš labprāt nodarbojas arī ar pirmskāzu fotosesijām, veidojot savdabīgas Love Story, veido portfolio, fotografē bērnus, nodarbojas ar komercfotogrāfiju.
Fotogrāfijai ne tikai jāatspoguļo kāzu notikumi, bet arī jārada īpaša atmosfēra, kura saglabās un pēc ilgiem gadiem atdzīvinās kāzu dienas emocijas un pārdzīvojums.
Jurijs Berdņikovs aktīvi piedalās dažādās fotoizstādēs kopā ar citiem fotomāksliniekiem, rīko arī savas izstādes, kā arī nodarbojas ar klubu, kafejnīcu un biroju noformējumu, veido albumus un kalendārus.

Izstāde tiks atklāta 18.janvārī plkst.14:00.


Написать комментарий