Daugavpils biatlonista starts čempionātā ne bija īpaši veiksmīgs

foto: sporto.lv
foto: sporto.lv

Nedēļas nogalē Madonā tika aizvadīts Latvijas kausa posms biatlonā, kas vienlaicīgi bija atlases posms dalībai pasaules junioru čempionātā. Daugavpils galvenā cerība Žans Andrejevs nostartēja nepārāk veiksmīgi, informē Sporta Pārvaldes portāls. 

Juniori divu dienu garumā cīnījās par divām vietām Latvijas izlases sastāvā pasaules čempionātā. Žans Andrejevs 10 kilometru sprintā ļoti slikti šāva guļus (4 kļūdas), kā rezultātā augstāk par ceturto vietu neizdevās tikt. 12,5 kilometru masu startā viņš nostartēja daudz labāk, ieņemot otro vietu. Diemžēl atlases kopvērtējumā viņš palika trešais, par vienu punktu atpaliekot no pirmajām divām vietām. Latvijas Biatlona federācija par saviem līdzekļiem uz pasaules čempionātu vedīs divus biatlonistus, tādēļ Andrejeva dalība ir zem jautājuma zīmes. Būs jācer, ka izdosies atrast privātos sponsorus.


Jauniešu grupā (1996./1997.dz.g.) otro vietu ieņēma Ņikita Osipovs, bet vienu vietu aiz viņa bija Pāvels Pancerko. Jaunākajā grupā Maksims Jurinovs ieņēma trešo vietu.
 


Написать комментарий