Veselības inspekcija turpina izmeklēt sūdzību par viesnīcu

foto: relax.com.ua
foto: relax.com.ua

Kā ziņots, Veselības inspekcijas Latgales kontroles nodaļa uzsākusi viesnīcas Hotel Dinaburg pārbaudi, kurā daži jaunieši sagaidīja Jauno gadu un vēlāk griezās Daugavpils reģionālajā slimnīcā sliktās pašsajūtas dēļ.

Veselības inspekcijas vadītāja Irēna Rimša portālam Gorod.lv paziņoja, ka pārbaude tika uzsākta tajā pat dienā, kad tika saņemta cietušo sūdzība un vēl neesot pabeigta. Pagaidām neesot saņemti medicīniskie izraksti ar diagnozēm. Pēc Veselības inspekcijas vadītājas vārdiem, cietušos pieņēma rezidente – jaunā ārste, kura iziet praksi DRS un atbrauc no Rīgas reizi nedēļā sestdienās.

Baseina ūdens saņemtie paraugi arī ir neviennozīmīgi – tajos gandrīz nav hlora, kas ir dezinfekcijas procesa neievērošana. Gan hlora palielinātais daudzums, gan tā trūkums ir nopietns noteikumu pārkāpums, tāpēc šobrīd tiek pārbaudīta arī tehniskā dokumentācija.
Turklāt Veselības inspekcijas rīcībā ir informācija, ka minētās viesnīcas administratore nakts laikā vairākkārt ienāca pie viesiem, bet nekādas sūdzības netika izteiktas.

Irēna Rimša atzīmēja, ka galīgā lēmuma pieņemšanai nepieciešams rūpīgi visu pārbaudīt, kā arī aprunāties ar cietušajiem jauniešiem, jo nepareizā lēmuma dēļ viena no pusēm iestādi var iesūdzēt tiesā.

Notikušā apraksts atrodams šeit.


Написать комментарий