Kā pavadīt gaidāmās brīvdienas Daugavpilī?

foto: gorod.lv
foto: gorod.lv

Tuvojas beigām jaunā gada pirmā darba nedēļa, un brīvdienās daugavpilieši varēs atpūsties. Lai brīvdienas tiktu pavadītas interesanti un neaizmirstami, piedāvājam mūsu lasītāju uzmanībai tradicionālo pasākumu afišu.

Vienības laukumā joprojām darbojas svētku tirdziņš, kurā no plkst.12:00 līdz 16:00 var iegādāties gaļas un zivju produkciju, sieru, saldumus, cepumus, tējas, suvenīrus, dāvanu komplektus un daudz ko citu.

Sestdien un svētdien no plkst.14:00 līdz 16:00 visi mazie daugavpilieši tiek aicināti uz tikšanos ar Salaveci un pasaku tēliem, kas notiks Rūķu namiņā.

Var apmeklēt arī Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzeju, kur, izņemot pastāvīgas ekspozīcijas, var aplūkot svētku izstādes – Jaungada atklātnes un zvaniņus no pilsētas skolu direktoru privātkolekcijām, kā arī aplūkot vairāk nekā 200 muzeja fonda eksponātu izstādē „Ceļš uz dievnamu”, kas ir veltīta dažādu kristiešu konfesiju vēsturei.

Savukārt Krievu kultūras centrā var apmeklēt jaunu literatūras izstādi par krievu kultūras Ziemassvētku un Jaungada tradīcijām, izstāde būs apskatāma līdz 18.janvārim.

Sporta cienītājus varētu ieinteresēt ziemas čempionāts tenisā, kas norisinās Daugavpils Valsts tehnikumā un turpināsies līdz janvāra beigām.

Olimpiskajā centrā brīvdienās notiks Daugavpils čempionāts telpu minifutbolā.

Sestdien, 5.janvārī, Ledus hallē sāksies Latvijas čempionāts hokejā jauniešiem U 16 vecuma grupā.


Написать комментарий