Jauniešu departaments aicina visus uz jauniešu daiļrades labaratoriju un mistisko balli

Kā paziņoja ziņu portālam Gorod.lv Edīte Ivanova, Daugavpils jauniešu departamenta speciāliste, 27. un 28.decembrī kinoteātrī „Renesance” notiks viens no gaidītākajiem pasākumiem aizejošajā gadā „Jaungada mistiskā balle”.

Pasākuma laikā būs organizētas sešas mākslinieciskās darbnīcas, kurās apmelētāji varēs uzzināt daudz informācijas. Meistarklases novadīs vadošie pasniedzēji no Daugavpils, Rīgas, Arhanģeļskas.
27.decembrī  jau būs atvērtas četras darbnīcas: Fashion ART, kurā darbosies vizāžiste, stiliste no Rīgas Aleksandra Širina.

Vogue Dance – šeit Maija Seļezņova no Arhanģeļskas parādīs kā pašpārliecināti un graciozi pasniegt sevi uz skatuves.

Ivars Utināns no Daugavpils parādīs filmēšanas, montāžas pamatus, viņa darbnīcas nosaukums „Videoklipu veidošana”.

Savas idejas varēs ikkatrs realizēt darbnīcā zem nosaukuma „Telpu noformēšana”. Šis darbnīcas darba ietvaros katram būs iespēja sagatavot zāli „Mistiskās balles” pasākumam.
28.decembrī norisināsies vēl divu darbnīcu sniegtie pasākumi – Foto ART, to novadīs Maksims Kirikovs, kā arī muzikālā darbnīca (Beatmaking), ko vadīs RUSYA no Rīgas. Darbnīcu darbi būs demonstrēti balles norises laikā, kura sāksies 18.00.

E.Ivanova atgādina, ka darbnīcās dalībnieku skaits ir ierobežots, tāpēc tajās var piedalīties pēc iepriekšējās reģistrācijas elektroniskā veidā. Visus apmeklētājus maskās un tērpos sagaida saldās dāvanas.

Speciālais pasākuma viesis – stilīgākais Latvijas duets „Dvīnes”.


Написать комментарий