Liepājā iebrūk veikala “Depo” jumts; cietušo nav

foto Ģirts Gertsons
foto Ģirts Gertsons

Vakar ap pulksten 19.45 Liepājā, Zemnieku ielā iebrucis veikala "Depo" jumts. Visticamāk, nelaimes iemesls ir nenotīrītais sniegs. Pēc jaunākās informācijas neviens cilvēks negadījumā nav cietis.

Visticamāk, nelaimes iemesls ir nenotīrītais sniegs. Kā ziņo Valsts Ugunsdzēsības un glābšanas dienests, jumta konstrukcijas nogruvums ir 800 kvadrātmetru platībā. Līdz vēlam trešdienas vakaram negadījuma vietā strādāja ugunsdzēsēji, kas pārmeklēja gruvešus, ziņo portāls Liepājniekiem.lv.

Sākotnēji pastāvēja iespēja, ka cietis kāds apmeklētājs, kā arī kasiere un apsargs, taču vēlāk vakarā pēc neoficiālas informācijas apstiprināts, ka ar visiem veikala darbiniekiem personāls sazinājies un neviens no viņiem negadījumā nav cietis. Arī VUGD pulksten 22 vakarā par cietušajiem neziņoja.

Šī nav pirmā reize, kad sniega dēļ iebrūk "Depo" jumts - arī 2011.gada janvārī notika līdzīgs negadījums.

Kā LTV raidījumam "Vakara Ziņas" stāstīja reģionālās TV korespondente, jumts nav iebrucis pašam veikalam, bet gan tā piebūvei, kur parasti pārdod vasaras mēbeles un citus līdzīgus priekšmetus.Veikala apsargs stāstījis, ka veikalā vakarā strādājuši pieci darbinieki, viņš pēc negadījuma jau ir sazvanījusies ar visiem darbiniekiem, un viņi esot sveiki un veseli.VUGD  darbinieks korespondentei atzinis, ka zem sabrukušās piebūves nav cilvēku.Tomēr tikmēr, kamēr dienests nav notīrījis sniegu un atracis gruvešus, nevar teikt, ka zem tiem neviena nav. Saskaņā ar sākotnējo informāciju, piebūve sabrukusi, jo uz tās jumta bijusi aptuveni vienu metru bieza sniega sega, kas nav tīrīta, un līdz ar to jumts nav izturējis.

Notikuma vietā dežurē  ātrās palīdzības mašīnas, bet informācijas par cietušajiem nav.

Atgādinām, ka šī nav pirmā reize, kad sniega dēļ iebrūk "Depo" jumts – arī 2011.gada janvārī notika līdzīgs negadījums.


Темы: , , , , , ,
Написать комментарий