Policija aizturējusi aizdomās turamo par vīrieša nonāvēšanu Rēzeknes novadā

foto gorod.lv
foto gorod.lv

2.decembra naktī Rēzeknes novadā, Čornajas pagastā tika sadurts kāds vīrietis, kurš no gūtajām traumām miris ātrās palīdzības automašīnā. Nāvējošu traumu 53 gadus vecs vīrietis guva pie Ratnieku tautas nama konflikta laikā ar nenoskaidrotu vīrieti, kurš nodarījis viņam miesas bojājumus ar nazi. Policijā nekavējoties tika uzsākts kriminālprocess un veikta izmeklēšana, informē Valsts policijas Latgales reģiona pārvalde.

Izmeklēšanas gaitā policijas darbinieki noskaidrojuši aizdomās turamā vīrieša personību un veikuši viņa meklēšanu. Apjomīga darba un intensīvo meklēšanas pasākumu rezultātā, sadarbībā ar Valsts policijas Galvenās kriminālpolicijas pārvaldes un Rīgas reģiona spec. uzdevumu bataljona (Alfa) darbiniekiem, vakar (12.12.12.) Rīgā par šī sevišķi smaga nozieguma izdarīšanu tika aizturēts 1979.gadā dzimušais vīrietis, Rēzeknes novada iedzīvotājs. Vienlaicīgi ar viņu aizturēta arī otra persona, 1980.gadā dzimis Rēzeknes novada iedzīvotājs, kuram jau bijis piespriests ar brīvības atņemšanu saistīts sods par citu likumpārkāpumu, taču persona izvairījās no soda izciešanas.

Jāpiebilst, ka abas aizturētas personas gaidīja viltotus dokumentus, lai varētu izbraukt no valsts un izvairītos no atbildības par pastrādātajiem noziegumiem. Rīt tiesa lems par drošības līdzekļa apcietinājuma piemērošanu 1979.gadā dzimušajam vīrietim, kurš ir atzīts par aizdomās turamo pēc Krimināllikuma 125.panta 3.daļas uzsāktajā kriminālprocesā.

Izmeklēšana turpinās.


Написать комментарий