Bokseris Maiks Taisons nolēmis pievērsties teātrim

foto allthingsxbox.net
foto allthingsxbox.net

Bijušais pasaules čempions boksā Maiks Taisons nolēmis pievērsties teātrim – nākamā gada sākumā viņš iecerējis apceļot 23 ASV štatus ar monoizrādi, kurā stāstīs savām dzīves gaitām, vēsta ārzemju mediji.

Autobiogrāfiskais monologs Maiks Taisons: Neapgāžamā patiesība nākamgad tiks izrādīts 23 dažādos ASV štatos, bokseris pavēstīja televīzijas ABC šovā Jimmy Kimmel Live!. Savu tūri bokseris sāks ar uzstāšanos Indianā, Indianapolisas štatā, kur M.Taisons savulaik tika notiesāts par 18 gadus vecas skaistumkaralienes izvarošanu un cietumā pavadīja trīs gadus, vēsta aģentūra Reuters.

Ar izrādi M.Taisons līdz šim jau ir uzstājies slavenajā Brodvejā. Monoizrāde vēsta par M.Taisona bērnību Bruklinā, par dzīvi bez tēva un dažādām uzvedības problēmām. Slavenais bokseris atzinis, ka iedvesmu izrādei viņš smēlies no Lasvegasā redzētās monoizrādes Bronksas stāsts.

Kā zināms, M.Taisons 20 gadu vecumā kļuva par jaunāko pasaules čempionu smagajā svarā. Lai arī uzskatīts par vienu no izcilākajiem pasaules bokseriem, M.Taisons iemantojis sliktu slavu savas nesavaldīgās un agresīvās uzdevības dēļ. 1997.gadā cīņā ar bokseri Evanderu Holifīldu M.Taisons nokoda savam pretiniekam daļu auss. Savu boksera karjeru M.Taisons beidza 2006.gadā.


Написать комментарий