Daugavpils teātrī notiks jaunā sezona piektā pirmizrāde krievu valodā

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Ceturtdien, 29.novembrī, Daugavpils teātra krievu trupa piedāvās skatītāju uzmanībai režisora Oļega Šapošņikova jaunu darbu – psiholoģisko detektīvu pēc franču dramaturga Robēra Tomā lugas „Otrais šāviens” motīviem.

Režisors minēja, ka tas būšot baudāms iestudējums, kurā skatītājiem tik atvelēts daudz vairāk vietas, nekā aktieriem, kuri šoreiz būs tikai četri. Mihails Samodahovs un Karina Lučiņina atveidos precētu pāri, Vladimirs Dupaks – gadīgu policistu, kā uzaicinātais viesis iestudējumā piedalīsies arī Aleksandrs Komarovs. Lugas darbība norisinās kāda villā nelielā Francijas kūrortpilsētā.

Izrādes pamatā ir dziļi psiholoģisks konflikts un aktieru pārvēršanās māksla. Pēc režisora vārdiem, tas esot viņa pirmais šāda veida darbs, kura gaitā vadošiem aktieriem rodas iespēja parādīt savu meistarību.

„Ļoti uztraucos par aktieriem, viņi ir ļoti dažādi gan vecuma, gan pieredzes un skolas ziņā, tomēr jo interesantāk un asāk izpaudīsies šī cīņa. Viņu spēja vienoties būs īsts izaicinājums”, - uzskata Oļegs Šapošņikovs.

Pirmizrāde notiks šī gada 29. un 30.novembrī plkst.18:30 Daugavpils teātra Lielajā zālē. Biļetes uz 29.novembra pirmizrādi jau izpārdotas. Biļešu maksa 5-6 lati. Iestudējums ilgst 2 stundas.

Atgādinām skatītājiem, ka teātrī jāierodas laicīgi, atceroties, ka pēc trešā zvana tiek pārtraukta ieeja skatītāju zālē.


Написать комментарий