Ķīnas oficiālais laikraksts notic satīriskas ASV interneta vietnes publikācijai par 'seksīgo Kimu Čenunu'

foto openingupnorthkorea.com
foto openingupnorthkorea.com

Ķīnas Komunistiskās partijas oficiālais laikraksts ir "uzķēries" uz ASV satīriskās interneta vietnes “The Onion” publikācijas, kurā Ziemeļkorejas līderis Kims Čenuns pasludināts par “2012. gada seksīgāko dzīvo cilvēku”, trešdien vēsta raidsabiedrība “Sky News”.

“Ar viņa graujoši skaisto, apaļo seju, viņa pusaudža šarmu un viņa spēcīgo un stabilo stāvu, šis Phenjanas audzinātais siržu tricinātājs ir katras sievietes sapņu piepildījums,” vēstīts “The Onion” rakstā.

Laikraksts “The People’s Daily” publikāciju uztvēris nopietni un ziņojis par to savās ķīniešu un angļu valodas vietnēs, papildinot publikācijas ar 55 Kima Čenuna bildēm.

“Viņam kaut kā piemīt reta spēja būt pilnīgi dievināmam un pilnīgam mačo,” raksta “The People’s Daily”, atsaucoties uz “The Onion”.

Reaģējot uz Ķīnas laikraksta publikāciju, “The Onion” papildināja savu rakstu ar piebildi, ka plašāku informāciju meklēt pie draudzīgajā Ķīnas “The People’s Daily” laikrakstā.

Trešdien ap pusdienlaiku publikācijas Ķīnas medijā gan bijušas jau izņemtas, novērojusi raidsabiedrība BBC.

Iepriekš “The Onion” satīriskās publikācijas ir pārpratuši arī Irānas mediji. Septembrī Teherānas ziņu aģentūra FARS, atsaucoties uz “The Onion” “aptaujas” rezultātiem, vēstīja, ka daudzi amerikāņi par prezidentu gribētu Mahmudu Ahmedinedžadu, nevis Baraku Obamu.


Написать комментарий