Pirmajā decembrī Madonā iedegs galveno svētku egli

foto butenoughaboutme.com
foto butenoughaboutme.com

Pa ceļam lidojumā uz Ziemassvētkiem ar vai bez sniega jāpaspēj iedegt arī Madonas galvenā svētku egle, ziņots Madonas pilsētas pašvaldības mājas lapā. Šī gada 1.decembrī, sestdien, plkst.16:00 Madonas iedzīvotāji pulcēsies Saieta laukumā, kur viņiem pievienosies svētku Feja un Baltais Zaķis.

Pilsētas iedzīvotājiem un it īpaši bērniem ir iespēja apmeklēt vairākus interesantus pasākumus, piemēram, Madonas Valsts ģimnāzijā darbosies Ziemassvētku pasts un ikviens varēs savu vēlēšanos nosūtīt Ziemassvētku vecītim. Madonas mākslas skolā būs iespēja pašiem izgatavot svētku apsveikumus, te varēs iegādāties arī skolas audzēkņu darinājumus.

Savukārt kinoteātrī „Vidzeme” plkst.16.45 un 17.15 paredzēti multenīšu seansi. Arī šogad te būs skatāma bērnu darbu izstāde „Cimdiņš”. Latvijas cimdu adītāju un mākslinieces Dzintras Vilks izstādi „Raibus cimdus apsolīju” Madonas muzejā varēs apmeklēt no plkst.13.00 līdz 18.00. Pa Skolas ielu kursēs Zirgu pajūgs, tiesa, šī izklaide ir par maksu.

Jaunatnes multifunkcionālajā centrā, kas atrodas Raiņa ielā 12, ikvienam būs iespēja atnest vai izgatavot uz vietas savu eņģelīti un ar to izrotāt Labestības eglīti. Rūpīgākos un neparastākos darbiņus „Caritas Madona” pārstāvji vedīs uz Rīgu, lai labestības maratona noslēguma dienā – 16.decembrī – tos pasniegtu mazajiem bērniem.

Madonas kultūras namā plkst.17.00 un 17.30 varēs noskatīties bērnu un jauniešu centra leļļu teātra „Delveri” izrādīti „Vecīša cimdiņš”. No plkst.15:30 darbosies Ziemassvētku tirdziņš. Savukārt plkst.18.00 visi tiek aicināti uz Danču vakaru (ieeja par maksu).

28.11.2012 , 09:20

Anna Andrejeva , GOROD


Написать комментарий