'Zenit' pēc soda saņemšanas domā par izstāšanos no Krievijas čempionāta

foto Trend
foto Trend

Viens no Krievijas bagātākajiem un ietekmīgākajiem futbola klubiem Sanktpēterburgas "Zenit" pēc soda saņemšanas domā par izstāšanos no Krievijas premjerlīgas un pārstāvēta citu valsti, vēsta Krievijas masu mediji.

Krievijas Futbola savienības (RFS) Disciplinārā komisija par incidentu, kura dēļ tika pārtraukta spēle pret Maskavas "Dinamo", piesprieda "Zenit" tehnisko zaudējumu. Tāpat Sanktpēterburgas komandai nākamās divas mājas spēles būs jāaizvada bez līdzjutējiem un soda naudā jāsamaksā viens miljons rubļu (17 500 latu).

"Zenit" vadība esot neapmierināta ar soda sankcijām par savu līdzjutēju uzvedību un pilnā nopietnībā izskatot iespēju atteikties no dalības čempionātā. Kā alternatīvas variants esot izskatīta dalība Ukrainas čempionātā, pārstāvot Sevastopoli. "Tā ir Sanktpēterburgas sadraudzības pilsēta, kāpēc ne," norādījis kāds anonīms avots "Zenit" klubā.

Par iespējamo atteikšanos no spēlēšanas premjerlīgā izteikušies vēl vairāki avoti klubā, tādējādi Krievijas masu mediji norāda, ka tās neesot tikai baumas. Tiesa, pats klubs oficiāli paziņojis, ka runām par iespējamo atteikšanos no dalības premjerlīgā neesot pamata.


Написать комментарий