37 gadu vecumā miris Kaspars Astašenko

foto apollo.lv
foto apollo.lv

Negaidīti 37 gadu vecumā dzīve pārtrūkusi Latvijas hokejistam Kasparam Astašenko (1975. - 2012.), savā Twitter profilā paziņojis sporta žurnālists Armands Puče, kuru informējusi sportista ģimene.

Puče aģentūrai LETA atklāja, ka pēc karjeras beigām Astašenko nav bijis viegls dzīves posms – sportists cīnījies ar atkarībām, kas, visticamāk, vainojamas arī sportista nāvē. Astašenko bēres ieplānotas nākamajā trešdienā. Nākamā gada 17. februārī hokejistam būtu apritējuši 38 gadi...

Karjeras laikā Astašenko aizvadījis 23 spēles Nacionālās Hokeja līgas (NHL) klubā Tampabejas "Lightning", gūstot vienus vārtus un atdodot divas rezultatīvas piespēles. Tāpat Astašenko spēlējis arī Latvijā, Krievijā, Somijā, Slovākijā, Itālijā un Anglijā. Pēdējās spēles profesionāļa karjerā hokejists aizvadīja pērnajā sezonā.

Astašenko spēlējis arī Latvijas izlasē, pārstāvot to 2001. un 2006.gada pasaules čempionātos, kā arī 2002.gada Soltleiksitijas olimpiskajās spēlēs. 21 spēlē Kaspars izcēlās ar septiņiem gūtiem vārtiem un septiņām rezultatīvām piespēlēm.

23.11.2012 , 08:40

sportacentrs.com


Написать комментарий