Dusmīgs briedis uzbrūk diviem vīriem un nozog cigaretes

foto americancowboychronicles.com
foto americancowboychronicles.com

Amerikas Savienoto Valstu (ASV) Teksasas štatā par kāda dīvaina nozieguma upuriem kļuvuši divi vīrieši, kas no rīta savā pagalmā ieraudzījuši satrakojušos briedi.

Kad dzīvnieks pamanījis, ka no mājas iznākuši potenciālie upuri, kas vēl turklāt centušies tuvoties, tas tiem meties virsū. Abi vīrieši pārbijušies un skrējuši uz automašīnu – pikapu. Taču tas briedim nav bijis šķērslis, proti, tas pamanījies vienam no vīriešiem iebadīt, liekot tam patvērumu meklēt mašīnas kravas nodalījumā, ziņo portāls BNN.lv.

Tikmēr ragainis laiku velti nav tērējis, proti, tas iespraucies mašīnas priekšējā nodalījumā un nozadzis cigarešu paciņu, ko tūlīt arī "notiesājis".

Viens no nikotīna atkarīgā brieža upuriem apgalvo, ka centies dzīvniekam cigaretes atņemt, taču tad tas esot satrakojies vēl vairāk, tāpēc nolemts zvanīt policijai.

Lai satrakojušos meža iemītnieku savaldītu, esot bijuši nepieciešami pieci spēcīgi vīri. Galu galā "uzbrucējs" neitralizēts ar elektrošoka ierīces palīdzību, bet vieglus ievainojumus guvuši arī policijas darbinieki. Vienam no viņiem pat esot lauzta plaukstas locītava.


Темы: , , , , , ,
Написать комментарий