DU pieveic arī Rakveres volejbolistus

foto sportacentrs.com
foto sportacentrs.com

''Schenker'' volejbola līgas regulārās sezonas ietvaros otro uzvaru divu dienu laikā izcīnījuši Daugavpils Universitātes volejbolisti, kuri šodien savā laukumā trijos setos visai pārliecinoši apspēlēja Rakveres komandu.

Sportacentrs.com jau ziņoja, ka Daugavpils volejbolisti mazliet negaidīti vakar Rīgā četru setu cīņā apspēlēja vienu no ''Schenker'' līgas līdervienībām ''Lāse-R''. Šodien daugavpilieši savā laukumā uzņēma jau turnīra tabulas apakšgala komandu no Rakveres. Šajā spēlē DU jau bija favorītu statusā, ko arī apliecināja laukumā.

Pirmais sets izvērtās ļoti saspringts, un to mājinieki uzvarēja vien ar 26:24. Arī otrajā (25:19) un trešajā setā (25:23) nekāda vieglā pastaiga laukumā daugavpiliešiem nebija, tomēr pats galvenais izdarīts - vēl trīs punkti kabatā. Rezultatīvākie uzvarētāju sastāvā bija Vitālijs Cinne un Ēriks Voroņko, kuriem pa 13 gūtiem punktiem.

Nākamā ''Schenker'' volejbola līgas spēle jau 20. novembrī, kad Ozolniekos vietējā ''Poliurs/Ozolnieki'' uzņems ''Lāse-R'' volejbolistus. Šīs spēles sākums pulksten 19:00, bet tiešraide Sportacentrs.com.

19.11.2012 , 17:30

sportacentrs.com


Написать комментарий