Divu Daugavpils bērnudārzu darbinieki projekta ietvaros apgūs projektu izstrādi

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Apstiprinot kārtējos Daugavpils bērnudārzu plānotos projektus, Izglītības un kultūras jautājumu komitejas deputāti ieteica projektu koordinētājiem publicēt projektu rezultātus un iesaistīt iecerētā realizācijā ne tikai pedagogus, bet arī bērnu vecākus. Apstiprināto projektu ietvaros tiks organizēts brauciens, kura laikā bērnudārzu darbinieki varētu sagatavoties dalībai citos projektos.

Komitejas sēdes gaitā tika apstiprināti 12. un 13.bērnudārza iecerētie projekti, kuru ietvaros tiek plānotas vizītes, kas palīdzētu izstrādāt lielus starpvalstu projektus, kuru mērķis ir iepazīties ar citu valstu kultūru.

Vizītes laikā citā valstī tiek plānots precizēt projekta mērķus, nepieciešamas darbības, pušu pienākumus. Ar vizītēm saistītās izmaksas sastādīs tūkstoti eiro, minētos līdzekļus piešķirs Valsts izglītības attīstības aģentūra.

Bērnudārzu pārstāvji deputātiem paskaidroja, ka projektu izstrāde būšot izdevīga arī bērnudārzu audzēkņiem, kuri gan sagatavos citu valstu bērniem domātos dažādus materiālus (zīmējumus, stāstus utt) par savu valsti, gan saņems šāda veida materiālus no ārzemēm.

Apstiprinot lēmumus, deputāti pateicās bērnudārziem par aktivitāti un ieteica informēt sabiedrību par savu darbību ar plašsaziņas līdzekļu palīdzību, kā arī iesaistīt projekta realizācijā arī audzēkņu vecākus.


Написать комментарий