Deputāte: Pašvaldības policijas darbinieki noliedza nesen izteikto pieņēmumu par konfliktu ar vadību

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Daugavpils pilsētas domes deputāte Ināra Ostrovska pastāstīja, ka Daugavpils pašvaldības policijas darbinieki esot viņai ziņojuši par to, ka konflikts starp policijas darbiniekiem un vadību nepastāv. Šādu atbildi deputāte saņēma uz savu konkrētu jautājumu, kas tika uzdots sakarā ar radušos priekšstatu par Pašvaldības policijas iekšējo konfliktu.

I.Ostrovska atzīmēja, ka, 8.novembrī apmeklējot Pašvaldības policiju, viņa konstatēja, ka struktūra, kas nodrošina kārtību pilsētā, darbojas labi, tāpēc deputāte uzskata, ka policija ir pilsētai nepieciešama, tāpat kā ir nepieciešams radīt tās darbiniekiem atbilstošos darba apstākļus.

Deputāte atzīmēja, ka, viņasprāt, pilsētas vadībai būtu jāņem vērā Pašvaldības policijas darbinieku prasība par darba algas pielikumu pusdienu kompensācijas veidā, iekļaujot nepieciešamos līdzekļus nākamā gada budžetā. „Pusdienu kompensācija ir paredzēta likumā, tas nav policijas darbinieku izdomājums. Ja pilsētas vadību neapmierina policijas darbs, vadībai ir tiesības kontrolēt un nepieciešamības gadījumā koriģēt pakļautībā esošās struktūras darbu”, - paziņoja deputāte.
 


 


Написать комментарий