Tramvaju uzņēmums masu medijiem par kustību saraksta izmaiņām neziņo: iesaka sekot informācijai pašiem

foto lat.gorod.lv
foto lat.gorod.lv

Daugavpils Tramvaju uzņēmuma pārvaldnieks Oļegs Tolmačovs portālam gorod.lv paziņoja, ka Tramvaju uzņēmums masu medijus par tramvaja kustības saraksta izmaiņām neinformē, jo visu informāciju var iegūt, apmeklējot uzņēmuma mājaslapu. Uz jautājumu, vai vajag kādam portāla gorod.lv darbiniekam katru dienu salīdzināt kustību sarakstu, Tramvaju uzņēmumā atbildēja pozitīvi.

Šī diskusija izvērtās tāpēc, ka pilsētas iedzīvotāji vērsās pie portāla redakcijas un TU ar pretenzijām par to, ka portālā gorod.lv ir nepareizs saraksts, bet atšķirībā no pašvaldības uzņēmuma mājaslapas portālu gorod.lv katru dienu apmeklē ap 10-12 tūkstošiem lasītāju. Un kārtējais lūgums par informācijas sūtīšanu presei netika uzklausīts.

Atgādināsim, ka pēdējā laikā TU maina kustības sarakstu daudz biežāk nekā divreiz gadā, starpsezonās. Tāpēc sekot līdzi visām izmaiņām, kuras var parādīties ik minūti, nav iespējams. Uz lūgumu sūtīt atjaunoto grafiku tika saņemta šāda vēstule: “Jūsu portālā ir kļūdas tramvaju kustības sarakstā, ja vēlaties, tad sarakstu varat apskatīt Tramvaju uzņēmuma mājaslapā”.

Līdz ar to, ka portālam nav iespējas katru dienu sekot līdzi grafika izmaiņām, iesakām pilsētas iedzīvotājiem katru reizi, kad viņi grasās izmantot tramvaju, sekot līdzi  TU piedāvātai informācijai. Kur viņu var saņemt, pēc TU attieksmes pilsētas iedzīvotājiem tas ir zināms. Portāls gorod.lv atvainojas saviem lasītājiem par sagādātajām neērtībām. Šobrīd pie mums ir publicēts grafiks, kāds bija 9. novembrī.
 


Написать комментарий