Daugavpils domē sveica Eiropas čempionāta spīdveja laureātus

foto lat.gorod.lv
foto lat.gorod.lv

Šodien, 8. novembrī, Daugavpils domē sveica divus jaunus braucējus, kuri kļuva par Eiropas čempionāta spīdvejā pāru sacensību laureātiem. Andžejam Ļebedevam, Kjastam Podžukam kā arī viņu trenerim Nikolajam Kokinam pašvaldības pārstāvji veltīja daudz labu vārdu.

Vicemērs Vjačeslavs Širjakovs pateicās sportistiem par iegūto vietu, atzīmēdams, ka tagad viņi ir īsti profesionāļi un sudraba medaļas šādā līmeņa sacensībās ir loģiska.

“Priecē, ka mūsu puiši spēja izcīnīt sudraba medaļas, puiši, kuri ir no mūsu Daugavpils komandas. Andžejs ir malacis, bet Kjastu mēs jau sen uzskatām par “savējo”, neskatoties uz dažiem sezonas braucieniem, ir redzama stabilitāte un ir pilnīgi skaidrs, ka komandā ir spēcīgs līderis”, - uzskata vicemērs.

Jauno braucēju treneris Nikolajs Kokins apsolīja neapstāties pie sasniegtā, apsolīdams, ka viņu jaunība netraucēs viņiem arī turpmāk kāpt uz goda pjedestāliem augsta līmeņa sacensībās.

Andžejs Ļebedevs, Kjasts Podžuks un Nikolajs Kokins saņēma ne tikai pateicības vārdus, bet arī ziedus, pateicības vēstules no domes un naudas balvas 700 latu apmērā.

Portāls gorod.lv pievienojas apsveikumiem un novēl jaunajiem un perspektīvajiem braucējiem veselību un mazāk tehniska rakstura problēmu.



Написать комментарий