Četras KVN komandas sacentīsies uz Daugavpils teātra skatuves pirmajā Latgales līgas pusfinālā

KVN komandai no 15. vidusskolas “Ugunsgrēks” pagājušajā sezonā pavisam nedaudz pietrūka, lai iegūtu bronzas medaļas, tāpēc komanda ir nolēmusi pielikt visas pūles, lai šogad uzvarētu.

Šo ceturtdien, 8. novembrī, par godu Starptautiskajai KVN dienai uz Daugavpils teātra skatuves norisināsies Latgales līgas trešās sezonas pirmais pusfināls, kurā piedalīsies četras komandas. 

Tikai pusotru gadu atpakaļ pateicoties Aleksandra Komarova un Aleksandra Grišakova centieniem tika radīta Latgales KVN līga. Bet neskatoties uz to, KVN komanda “Naša” pierādīja savu konkurētspēju un visai sekmīgi startē Līgā “Rīga”, bet pavisam nesen uzvarēja Rīgas mēra kausā.

Pirmajā pusfinālā uzstāsies trīs Daugavpils komandas un viena komanda no Rīgas. Viena no komandām “YES”, kura pārstāv 16. vidusskolu, skatītājiem ir jau pazīstama: Latgales līgā tā ir ieguvusi divas sudraba medaļas. Un tā ir vienīgā Daugavpils KVN komanda, kura ir ieguvusi godalgotas vietas Latvijas skolu līgā. Šogad komandas sastāvs manāmi ir pamainījies, jaunai spēlei jābūt daudz interesantākai. 

Pati lielākā pēc dalībnieku skaita ir 3. vidusskolas komanda ar nosaukumu “Neformāts”, kura jau ne pirmo reizi piedalās Latgales līgā un kurai ir jau arī savi līdzjutēji.

Bet galvaspilsētas komanda “Rīgas Balzāms”, kuras sastāvā ir bijušie daugavpilieši, būs debitanti Latgales līgā.

Neskatoties uz to, ka Starptautiskā KVN diena neskaitās par oficiālajiem svētkiem, visi spēlētāji, kuri spēlēja, spēlē vai spēlēs, kā arī līdzjutēji, tiek aicināti uz Daugavpils teātri 8. novembrī plkst. 18:00, kur sāksies Latgales līgas pirmais pusfināls.

Kā pastāstīja organizatori, visa trešā Latgales līgas sezona paies zem devīzes “Iespēju sezona”. Par iepazīšanās konkursa tēmu kalpos slavenās dziesmas vārdi “Neiespējamais ir iespējams”, bet mājasdarba tēma ir Daugavpils moto “Iespēju pilsēta”.

Biļešu cena ir 3 Ls. Biļetes par 2 Ls var iegādāties “Avīzes Naša” redakcijā Rīgas ielā 70.


Написать комментарий