Volejbolistiem uzvara un zaudējums

foto health.kioskea.net
foto health.kioskea.net

Pēc portāla www.sportaparvalde.lv, divas spēles Schenker volejbola līgā aizvadījuši „Daugavpils Universitātes” spēlētāji. Piektdien tika zaudēts TTU, savukārt sestdien pārspēti „Valio Voru” volejbolisti. Piektdien daugavpilieši Kandavas ielas sporta skolas lielajā zālē samēroja spēkus ar sastāva ziņā spēcīgo TTU.

Diemžēl izrādīt nopietnu pretestību neizdevās, tādējādi tika piedzīvota neveiksme trīs setos – 22:25, 21:25, 19:25. Rezultatīvākais ar 12 punktiem bija Vitālijs Cinne, bet pa deviņiem Rihardam Puķītim ar Edgaru Toču.

Sestdien Daugavpils Olimpiskajā centrā tika demonstrēts krietni labāks sniegums, tomēr trūka stabilitātes. Gan pirmajā, gan otrajā setā DU atradās vadībā ar 22:17, bet pamanījās nenoturēt pārsvaru. Pirmais sets tika zaudēts ar 23:25, bet otrajā tika izcīnīta smaga uzvara ar 34:32.

Nākamajos setos gan nebija nekādu problēmu. Trešais sets uzvarēts ar 25:20, bet ceturtais ar 25:18. Atkal rezultatīvākais bija Cinne (16 punkti), bet pa 13 punktiem Aleksandram Samuilovam un Edgaram Točam.

Ar deviņiem punktiem DU ieņem septīto vietu 10 klubu konkurencē.
 


Написать комментарий