Helovīna nedēļa Bebrenes vidusskolā

foto ilukste.lv
foto ilukste.lv

No 22. līdz 26. oktobrim Bebrenes vidusskolas 5. – 7. klases skolēni nedēļu pavadīja jautrās helovīna noskaņās. Nedēļas garumā skolēni veica dažādus  radošus un atjautības uzdevumus, kuru mērķis bija veidot skolēnos interesi gan darboties radoši, gan paplašināt redzesloku, gan arī veicināt angļu valodas apguvi, informē Ilūkstes novada pašvaldība.

Pirmdien, 22.oktobrī visi interesenti tika aicināti uz Bebrenes jauniešu iniciatīvas centru veidot helovīna simbolus – ķirbju lukturīšus. Atsaucība bija liela, un skolēni ļoti radoši katrs veidoja savu ķirbju lukturīti. Skolas foajē tika izvietota arī darbu izstāde – katrs no skolēniem bija lepns par paveikto darbu.

Otrdien, 23.oktobrī skolēni skolā ieradās dažādās maskās. Diena bija koša un krāsaina, jo skolas gaiteņos varēja redzēt gan raganas, gan spokus, gan velnus un vampīrus. Visas dienas garumā skolēniem, strādājot kopā ar saviem klasesbiedriem, bija dots uzdevums skolā atrst noslēptus 12 helovīna simbolus. Tad nu katru starpbrīdi skolēni, darbojoties komandā un pat izstrādājot dažādas stratēģijas, kā ātrāk atrast visus simbolus, visas dienas garumā iejutās izmeklētāju lomā.

Ceturtdien, 25.oktobrī 5. – 7. klases skolēni rādīja savas zināšanas angļu valodā un piedalījās viktorīna, kurā gan atbildēja uz jautājumiem par helovīniem, gan veica vairākus radošus uzdevumus. Noslēgumā katras klases kolektīvs saņēma pārsteiguma balvas par radošumu, attapību un par lieliskām zināšanām. Jāpiemin, ka konkurss notika angļu valodā un skolēni lieliski prata saprasties gan savā starpā, gan atbildot uz viktorīnas jautājumiem.


Написать комментарий