Gaigalavas pirmsskolas izglītības iestādē atjaunota āra nojume ar skatuvi

foto rezeknesnovads.lv
foto rezeknesnovads.lv

Rēzeknes novada Gaigalavas pirmsskolas izglītības iestādes teritorijā šī gada septembrī un oktobrī tika realizēts projekts „Gaigalavas pirmsskolas izglītības iestādes teritorijas labiekārtošana”. Tā ieviešanu atbalstīja VAS „Hipotēku un zemes banka” Klientu klubs „Mēs paši”. Projekta ietvaros veikta āra nojumes ar skatuvi renovācija un labiekārtošana, ko paveica bērnu vecāki un uzņēmēji, informē Rēzeknes novada pašvaldība.

Īstenojot projektu, iegūta labiekārtota vieta, kur turpmāk varēs rīkot koncertus, tematiskos bērnu rītus, svinēt svētkus un organizēt dažādas nodarbības ārpus iestādes telpām.

Kopējās projekta realizācijas izmaksas sastādīja 590 latus, no kā 390 latus sedza Hipotēku bankas Klientu kluba „Mēs paši” biedri. Atlikušos 200 latus ziedoja zemnieku saimniecības „Līdumi” īpašnieks Pēteris Stanka. Gaigalavas PII vadītāja Ilga Švarce  izsaka lielu pateicību projekta finansētājiem. Paldies par atbalstu arī bērnu vecākiem un Gaigalavas pagasta pārvaldei, kā arī Ingai Zapānei par ierosināto ideju un projekta īstenošanu.


Написать комментарий