Šonedēļ, visdrīzāk, tiks atklāta satiksme 18.Novembra ielā

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Šonedēļ, visdrīzāk, tiks atklāta autotransporta satiksme 18.Novembra ielā, Daugavpilī. Pašvaldības vadība ir pārliecināta, ka būvnieki iekļausies termiņā un ieklās seguma divas kārtas līdz oktobra beigām, tomēr satiksmes atjaunošanas precīzais datums pagaidām netiek ziņots.

Atgādināsim, ka 18.Novembra iela posmā no Varšavas ielas līdz Valkas ielai satiksmei tika slēgta šī gada 23.jūlijā. Divas joslas – sabiedriskā transporta un speciālā transporta joslas – netika slēgtas, kā arī bija iespēja izmantot lielākos krustojumus – Varšavas, Ventspils, Jelgavas, Valkas ielu krustojumus.

Vēlāk ar mērķi nodrošināt remontdarbu operativitāti tika pieņemts lēmumus slēgt visu ielu un sabiedriskais transports sāka izmantot apkārtceļu. Neskatoties uz sagādātajām neērtībām, portāla Gorod.lv lasītāji aptaujas gaitā ielas rekonstrukcijas darbus novērtēja pozitīvi.

Nākamgad ielas rekonstrukcijas projekta ietvaros notiks remontdarbi rekonstrukcijas objekta pārējos posmos. Rekonstrukcijas darbi projekta ietvaros tiks pabeigti 2014.gadā.


Написать комментарий