Rīgas Ekonomikas augstskolā būs atvērto durvju diena

foto viegli.lv
foto viegli.lv

Rīgas Ekonomikas augstskolā (Stockholm School of Economics in Riga, SSE Riga) pirmdien būs atvērto durvju diena, portālu ”Delfi” informēja augstskolā.

Atvērto durvju dienā, sākot no plkst.15.30 notiks prezentācijas, kuru laikā būs iespēja uzzināt par studiju procesu augstskolā. Tāpat šajā dienā būs iespējams aprunāties ar augstskolas studentiem un uzzināt atsauksmes par augstskolu.

SSE Riga piedāvā studēt trīsgadīgā bakalaura studiju programmā "Ekonomika un uzņēmējdarbība". Katru gadu bakalaura programmā tiek uzņemti 125 studenti. 2012./2013.akadēmiskajā gadā augstskolā kopumā tika uzņemti studenti no astoņām valstīm, 61% studentu ir no Latvijas, 39% no ārvalstīm. Studijas notiek angļu valodā. Studiju pēdējā gadā ir iespējams specializēties ekonomikā, finansēs, mārketingā vai uzņēmējdarbības vadībā.

Biznesa laikraksta ”Financial Times” 2011.gada Eiropas Biznesa skolu reitingā SSE Rigaierindota pirmajā vietā Baltijas reģionā. SSE Rigašajā reitingā vērtēta kopā ar StockholmSchool of Economics (SSE Stokholmā) un StockholmSchool of EconomicsinRussia (SSE Krievijā). Eiropas Biznesa skolu konkurencē SSE ieņem augsto 19.vietu.


Написать комментарий