Mākslinieks savu darbu, kurā attēlots cieši savīts elektrības vads, kolekcionāram pārdevis par 750 dolāriem. 1970. gadā gleznu nosūtīja restaurēšanai un tā bez pēdām pazuda. 2012. gada augustā mākslas darbu atrada kādā Ņujorkas noliktavā. Tagad eksperti to novērtē kā aptuveni četru miljonu dolāru (2,12 miljoni latu) vērtu.

Kolekcionāra Kastelli atraitne Barbara 1999. gadā pēc vīra nāves mantoja mākslas galeriju, bet 2007. gadā iekļāva pazudušo darbu ”The Art loss register” - starptautiskā elektroniskajā nozagto un pazaudēto mākslas darbu datubāzē. 2012. gadā atraitnei piezvanīja no Roja Lihtenšteina fonda, ar lūgumu palīdzēt identificēt atrasto gleznu.

Ņujorkas tiesas materiāli liecina, ka glezna uz Ņujorku atsūtījusi kāda Kolumbijas galvaspilsētas Bogotas mākslas galerija, kura nav zinājusi to, ka mākslas darbs ir iekļauts zagto gleznu sarakstā.

Lihtenšteins (1923 - 1997) ir viens no spilgtākajiem amerikāņu popārta ("pop art") pārstāvjiem. Viņa darbi ir iecienīti un par tiem izsolēs piedāvā lielas naudas summas.