V-Traffic nav samaksājis par jau esošajiem radariem

foto dienas mediji
foto dienas mediji

Fotoradaru ieviešanas projekta privātais partneris V-Traffic (pirms nosaukuma maiņas – Vitronic Baltica) ne tikai nav izpildījis savas saistības pret valsti par fotoradaru ieviešanu, bet arīdzan ir palicis parādā Vācijas uzņēmumam Vitronic GmbH par jau piegādātajām iekārtām, vēsta db.lv.

To portālam db.lv neoficiāli apstiprināja vairāki avoti, kas ar Vācijas Vitronic GmbH patlaban risina sarunas par jau uzstādīto 57 fotoradaru atpirkšanu.

Iekšlietu ministrs Rihards Kozlovskis un Valsts policijas priekšnieks Ints Ķuzis pagājušās nedēļas nogalē LTV raidījumā 100. Panta preses klubs īpaši izsvēra, ka primārais sarunu partneris fotoradaru sāgā patlaban ir  Vācijas uzņēmums Vitronic GmbH, taču sarunās piedalās arī V-Traffic pārstāvji, tostarp Rīgas mēra Nila Ušakova ārštata padomnieks Ēriks Teilāns.

Pēc amatpersonu uzsvērtā, sarunu mērķis ir iegādāties Latvijā jau uzstādītās iekārtas, bet privātā partnera zaudējumus valsts neplāno kompensēt.

Db.lv neizdevās sazināties ar V-Traffic pārstāvjiem, jo arī sabiedrisko attiecību pakalpojumus šis uzņēmums vairs nepērk, savukārt Ē. Teilāns ilgstoši nav sazvanāms.


Написать комментарий