Daugavpils pilsētas domē tika apbalvoti pedagogi, kuru skolēni sasnieguši labākos rezultātus

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Skolotāju dienas priekšvakarā Daugavpilī tradicionāli tiek apbalvoti pedagogi, kuri palīdzējuši saviem skolēniem gatavoties dažādām vietējām un starptautiskām olimpiādēm, konkursiem un sacensībām, kuros skolēni uzrādīja labākos rezultātus. Pedagogu godināšana notika 2.oktorī Daugavpils pilsētas domē.

Olimpiādēs godalgotas vietas ieņēmušie skolēni tika apbalvoti vēl pavasarī, bet 2.oktobrī Goda rakstus un piemiņas dāvanas no pirmā vicemēra Vitālija Azareviča rokām saņēma viņu skolotāji.

Uzrunājot klātesošos, V.Azarevičs atzīmēja, ka pilsēta nepaliks parādā pedagogiem, kuri tik smagi strādā, izglītojot bērnus un jauniešus, kas ir mūsu pilsētas nākotne. Vicemērs atgādināja, ka viņš pats ļoti labi zina, ko nozīmē sagatavot skolēnus uzvarai olimpiādēs un konkursos, tāpēc viņam ir ļoti patīkami apbalvot labākos no labākajiem.

Savukārt Vispārējās un profesionālās izglītības pārvaldes vadītāja Marina Isupova pateicās pilsētas vadībai par pedagogu uzaicināšanu ierasties Domē un par viņu panākumu atzīšanu. Sapulcējušies pedagogi – tas ir izglītības sistēmas zelta fonds, atzīmēja M.Isupova, novēlot skolotājiem un skolēniem, lai viņiem būtu laiks un iespēja bez steigas palūkoties debesīs un paklausīties dabas skaņas.

Goda raksti un suvenīri tika pasniegti vairāk nekā simts skolotājiem un mācību materiālu autoriem.



Написать комментарий