Izvarotājs Murmanskā pēc uzbrukuma sievietei izdara pašnāvību

foto onlinepersonalswatch.com
foto onlinepersonalswatch.com

Kāds vīrietis Murmanskā uz ielas centies izvarot jaunu sievieti, bet pēc tam patvēries savā dzīvoklī un izdarījis pašnāvību, atsaucoties uz amatpersonām, vēsta aģentūra ”RIA-Novosti”.

32 gadus vecā Murmanskas iedzīvotāja viena pati vēlu vakarā atgriezusies mājās, pa telefonu runājot ar savu draugu, kad uzbrucējs no aizmugures uzmetis viņai galvā jaku un sācis upuri žņaugt. Sieviete izrāvusies un metusies bēgt, tomēr uzbrucējs viņu atkal noķēris, nogāzis zemē un atkal sācis žņaugt, līdz sieviete zaudējusi samaņu.

Telefonā izdzirdot sievietes kliedzienus, palīgā steidzies viņas draugs, samērā ātri atrodot notikuma vietu. Uzbrucējs tai brīdī izģērbis un sitis savu upuri. Starp vīriešiem izcēlies kautiņš, kura laikā uzbrucējs sievietes draugam vairākas reizes iesitis ar kancelejas nazi un meties bēgt.

Notikuma vietā ieradušies policisti uzbrucēja pamestajā jakā atraduši pasi un noskaidrojuši viņa personību. Ierodoties uzbrucēja dzīves vietā, likumsargi konstatēja, ka vīrietis ar kancelejas nazi ir pārgriezis sev vēnas un miris.

Izvarotāja dzīvoklī atrasti pornogrāfiski materiāli, kas liecinot par vīrieša sadomazohistiskajām nosliecēm, vēsta amatpersonas.


Написать комментарий