Daugavpils sporta deju kolektīva „Sikspārnis” audzēkņi iekļuva valsts labāko deju pāru sešiniekā

foto latdance.lv
foto latdance.lv

Pagājušās nedēļas beigās Latvijas galvaspilsētā norisinājās sporta deju sacensības „Dzintara Kauss”, kurās piedalījās arī Daugavpils sporta deju kolektīva „Sikspārnis” pārstāvji.

Kolektīva vadītāja un trenere Inna Mihaļeva portālam Gorod.lv pastāstīja, ka kolektīva audzēkņi Vladimirs Ozerkins un Marija Dolgopolova kļuva par finālistiem standarta eiropiešu deju programmā 12-13 gadu vecuma kategorijā. Ņemot vērā Latvijas čempionāta un divu reitinga sacensību rezultātus, Daugavpils sportisti iekļuva šīs vecuma kategorijas valsts labāko deju pāru sešiniekā.

Pēc Innas Mihaļevas vārdiem, reitinga sacensībās piedalās dažādas meistarības pakāpes deju pāri no visas valsts. „Tas ir sacensību augstākais līmenis, jo tajās deju pārus vērtē ne tikai latviešu tiesneši, bet arī Lietuvas, Polijas, Somijas, Zviedrijas pārstāvji. Noslēguma reitingā tiek summēti visi gada laikā sakrātie punkti. Iekļūšana labāko sešiniekā ir liels sasniegums un īsta uzvara. Kā arī es vēlētos uzslavēt Jeļenas Pokrovas un Edvarda Šincāna fināla uzstāšanos”, - pastāstīja trenere.

Pirms nedēļas, 15.septembrī, Siguldā norisinājās Latvijas kausa etaps Latīņamerikas dejās 14-15 gadu vecuma kategorijā, kurā Daugavpils deju kolektīva „Sikspārnis” dejotāji Ņikita Orehs un Santa Vlasa ieņēma 5.vietu. Četru etapu rezultātā viņi ir trešie Latvijā.

Innas Mihaļevas audzēkņu priekšā ir divas nopietnas sacensības - Starptautiskais Sporta deju festivāls „Latvia Open” un Sporta deju festivāls "Baltic Grand Prix”.

Portāls Gorod.lv apsveic dejotājus, viņu vecākus, trenerus Innu Mihaļevu, Dmitriju Arestovu un Jāni Orbidānu un novēl viņiem sasniegumus un tālākas uzvaras sportā!


Написать комментарий