Tirdzniecībā Latvijā nonācis 'Chevrolet Cruze' universālis

publicitātes foto
publicitātes foto

Tirdzniecībā Latvijā nonācis "Chevrolet Cruze" universālis, kas debitēja šāgada pavasarī notikušajā Ženēvas autoizstādē un Latvijā maksās no 9 020 latiem, portālu "Delfi" informēja auto markas oficiālais importētājs "Chevrolet Baltics".

Universālis ir lielākais automobilis "Cruze" modeļu saimē – tā kopgarums ir 4,68 metri, kas ir par 170 un 83 milimetriem vairāk nekā attiecīgi hečbekam un sedanam. Bagāžas nodalījuma tilpums ir 500 litru, bet nolaistu aizmugurējo sēdekļu atzveltņu gadījumā – 1478 litru. Salīdzinājumam – hečbeka un sedana bagāžnieks ir attiecīgi 413 un 450 litru.

Eiropas tirgū "Chevrolet Cruze" universālis būs pieejams ar kādu no trim benzīna dzinējiem – atmosfērisko 1,6- un 1,8-litru agregātu, kā arī jauno 1,4-litru turbopūtes motoru (140 ZS, 200 Nm). Vēl būs pieejami divi dīzeļdzinēji – ar 1,7- (130 ZS, 300 Nm) un divu litru tilpumu. Ar "Start&Stop" aprīkotais dīzeļdzinējs vidēji patērēs 4,5 litrus dīzeļa uz 100 km.

Automobili būs iespējams aprīkot ar "Chevrolet MyLink" multimediju sistēmu, kas pieejama komplektā ar septiņu collu skārienjutīgu ekrānu. Šai sistēmai ir "Bluetooth" saskarne un USB ligzda, kas ļauj pieslēgt dažādus datu nesējus.


Написать комментарий