Pašvaldība stingrāk uzraudzīs firmu, kas nesteidzas pabeigt triju ielu rekonstrukciju

foto gorod.lv
foto gorod.lv

Šobrīd firma „Latgales ceļdaris” pabeidz rekonstrukcijas darbus Piekrastes ielā, kas tiek rekonstruēta par ceļu fonda līdzekļiem, un A.Pumpura un Vienības ielās, kur rekonstrukcijas darbi tiek veikti eiroprojekta ietvaros. Vicemērs Vjačeslavs Širjakovs portālam Gorod.lv paziņoja, ka pašvaldība stingri uzrauga darbu veikšanu minētajos objektos, sekojot, lai tie tiktu pabeigti termiņā.

Piekrastes ielā pagaidām nav ielikta pēdējā seguma kārta, tika ieliktas divas seguma kārtas un dažu mēnešu laikā situācijas nemainās. Pašvaldību šādi darbu veikšanas tempi neapmierina, tāpēc darbuzņēmējam pastāvīgi tiek norādīta nepieciešamība iekļauties termiņā un pabeigt darbus līdz ziemai. Pēc vicemēra vārdiem, būvnieki sola izpildīt saistības, neskatoties uz to, ka pastāv nelielas problēmas ar apgrozījuma līdzekļiem.

Pārrunas ar darbuzņēmēju par veikto darbu tempu notika arī sakarā ar Vienības ielu. Pašvaldībā uzskata, ka palikušo darba apjomu bija iespējams pabeigt daudz agrāk. Dome rēķinās, ka minētajā objektā šogad tiks ieliktas divas seguma kārtas, bet nākamgad būs iespējams ielikt pēdējo seguma kārtu.

Situācija ar stāvlaukumu Vienības ielā tiks atrisināta pēc tiesas procesa noslēguma. Pašvaldība nešaubās, kas tiks pieņemts pareizs tiesas spriedums. Tomēr tiesas process vilcina projekta realizācijas termiņa ievērošanu.

Pumpura ielā arī tiek veikti rekonstrukcijas darbi, kuru gaitā tiek izlīdzināts ceļa segums, kuru ielika iepriekšējais darbuzņēmējs, pēc tam tiks ielikta pēdējā seguma kārta.


Написать комментарий