TV šovā “Dziedošās ģimenes” piedalīsies Tihovsku ģimene no Ludzas

foto ludzaspils.lv
foto ludzaspils.lv

No 23. septembra ik svētdienu plkst. 21:00 kanālā LNT dziedāšanas svētkos Dziedošās ģimenes būs iespēja iepazīt 20 sirsnīgas un talantīgas ģimenes, kuru dziesmas un gara spēks priecē ne vien tuvus cilvēkus, bet ikviena Latvijas iedzīvotāja sirdi. Kopumā piedalīties šovā pieteicās 101 ģimene (kopā – 587 cilvēki). No tām projekta radošā komanda izvēlējās arī Tihovsku ģimeni no Ludzas, informē Ludzas novada pašvaldība.

Pieteikties konkursam mammu Daci pierunāja vecākais dēls Dagnis. Viņš uzskata, ka šovā būs iespēja smelies pieredzi, iegūt jaunus draugus, pārbaudīt savu varēšanu, popularizēt Latgali un Ludzu, kā arī slavināt tautasdziesmu. Kur divi, tur arī trešais – ja jau brālis dziedās, tad māsa arī. Tātad, konkursā Tihovsku ģimeni pārstāvēs Dace, Dagnis un mazā Laima. Katram no viņiem ir daudz un dažādi sasniegumi, bet vienojošais – tautasdziesma, kopīga dziedāšana folkloras kopā „Ilža”, radu un draugu kāzās, kristībās un jubilejās.

Ceļš ir tikai sācies, kāds varbūt smaidīs, cits runās sirdij sāpīgus vārdus, bet mēs atbalstīsim šo jauko ģimeni, ar savu balsojumu, labu vārdu un uzmundrinājumu, jo viņi uzdrīkstējās, apzinoties, ka būs daudz jāstrādā, ka viņus tagad vērtēs ne tikai tuvinieki, bet visa Latvija.

Turēsim īkšķus un atbalstīsim Tihovsku ģimeni jau šosvētdien, 23. septembrī no pulksten 21:00, skatoties šovu Dziedošās ģimenes kanālā LNT!


Написать комментарий