Ķīnā plaukst pagrīdes spermas tirgus

foto wordcraftassociates.com
foto wordcraftassociates.com

Arvien vairāk neauglīgi ķīniešu pāri palīdzību meklē pagrīdes spermas tirgū, kur "donori" piedāvā injicēt savu sēklu ar šļirci, vai dzimumaktā ar saviem klientiem, vēsta laikraksts "Shanghai Daily".

Ķīnā ir arī legālas spermas bankas, bet to krājumu nepietiekamība, augstās cenas un ilgā gaidīšana daudziem pāriem liek izšķirties par labu pagrīdes tirgum, kur spermu var dabūt lētāk, vai vispār par velti, vēsta laikraksts "The Beijing News".

Lai gan dažas spermas bankas palielina atlīdzību, lai piesaistītu vairāk donoru, daudzi izvēlas melno tirgu, izvairoties no medicīniskajām pārbaudēm un nopelnot vairāk, kā arī iegūstot bezmaksas seksu, vēsta laikraksts.

Pagrīdes tirgus plaukst, bet mediķi un juristi brīdina, ka tas apdraud pāru veselību un var izraisīt kā ētiskas, tā arī tiesiskas problēmas.

Kad oficiālās spermas bankas paziņoja par krājumu nepietiekamību, tika izveidota "pašapkalpošanās spermas ziedojumu bankas" interneta vietne, savā izmeklēšanā noskaidrojis laikraksts "The Bejing News".

Pāriem vienkārši ir jāreģistrējas vietnē un jāatrod sev donors, kuram jājautā pēc veselības stāvokļa izziņas. Kad puses ir vienojušās, klientam ar šļirci tiek ievadīta donora sperma. Pāris donoram var maksā tikai tad, ja sievietei iestājusies grūtniecība. Nekādi līgumi šajā procesā netiek parakstīti, norādīts interneta vietnē.

Bez tā ir vēl cita veida spermas ziedojumi, norāda laikraksts. Daudzi donori, kas norādījuši, ka piedāvā bezmaksas spermu, meklē bezmaksas seksu ar svešiniekiem, vietnē norādot, ka piedāvā "tiešo spermas ziedojumu", vēsta "The Bejing News".

Ziedotājs ar segvārdu "Gunner" laikrakstam pastāstījis, ka ar dzimumaktu ir jau ziedojis spermu divām sievietēm, kuras pēc tam palikušas stāvoklī. "Es tikai vēlos vairāk pēcnācēju," viņš norādījis laikrakstam.

Lai iegūtu spermu oficiāli, Pekinā pāriem ir jāmaksā aptuveni 3000 juaņas (252 lati) spermas bankai un vēl 6000 juaņas (505 lati) par medicīniskajiem izdevumiem. Turklāt pāriem var nākties gaidīt no viena līdz diviem gadiem, pirms pakalpojuma saņemšanas, norāda laikraksts.

Nekādi likumi pašlaik neregulē spermas melno tirgu Ķīnā, norāda laikraksts.


Написать комментарий