Latvijas izlases labā ar vārtu guvumu izcēlās Kaspars Gorkšs, bet uzvarētājiem ar diviem precīziem sitieniem izcēlās Zvjezdans Misimovičs, bet reizi bumbu vārtos raidīja Miralems Pjaničs un Edins Džeko.

Līdz ar pirmajām minūtēm mājinieki devās uzbrukumā, spēlējot tehniski, taču sitienus uz vārtiem viņi neizdarīja. Turpinājumā soda sitienu izpildīja Latvija, bet bosnieši bumbu izsita. Piektajā minūtē Latvijas izlase atklāja spēles rezultātu, kad pēc stūra sitiena Deniss Ivanovs ar galvu piespēlēja Gorkšam, kurš ieraidīja bumbu vārtos. Bosnija un Hercegovina nekavējoties devās uzbrukumā, izveidojot pamatīgu ofensīvu, kas noslēdzās ar 11 metru soda sitienu. Ritus Krjauklis soda laukumā nogāza pretinieku uzbrucēju Edinu Džeko, un 11 metru soda sitienu 12.minūtē realizēja Misimovičs.

Mājinieki turpināja savu ofensīvu, un Krjauklim ar rupju paņēmienu nācās apturēt pretinieku, un par to viņš saņēma brīdinājumu. Nākamajās epizodēs bosnieši izspēlēja vairākas bīstamas standartsituācijas, kamēr Latvija nevarēja iegūt bumbu savā kontrolē. 23.minūtē Latvija beidzot izkļuva no sava soda laukuma, un izpildīja stūra sitienu, kurā pavisam nedaudz pietrūka, lai Gorkšs un Ivans aizsniegtos līdz bumbai un raidītu to vārtos.

Mājinieki kontrolēja spēles gaitu, bet Latvijas aizsardzība bosniešiem neļāva izveidot labas vārtu gūšanas iespējas. 41.minūtē viens no retajiem uzbrukumiem padevās Latvijai, bet tajā nekas bīstams netika izveidots. Divas minūtes vēlāk savu komandu glāba vārtsargs Andris Vaņins, kurš atvairīja Edina Džeko raidījumu pa vārtiem. Tomēr pirmais puslaiks Latvijai noslēdzās ļoti neveiksmīgi – Džeko iegāja soda laukumā un piespēlēja brīvi stāvošajam Pjaničam, kurš pārspēja Vaņinu.

Otrā puslaika sākumā mājinieki ieguva divus stūra sitienus, bet šīs iespējas palika neizmantotas. Cīņas gaita turpinājumā nemainījās, bet 53.minūtē Cauņa izpildīja tālu soda sitienu, nopelnot stūri. Pēc neveiksmīgā stūra sitiena bosnieši izveidoja ātru pretuzbrukumu, kuru ar precīzu sitienu noslēdza Misimovičs, gūstot savus otros vārtus spēlē. Latvijas futbolisti pēc zaudētajiem vārtiem mēģināja ātri uzbrukt, bet uzbrukuma noslēdzošā fāze nekādi neizdevās.

61.minūtē Latvijas izlasē notika divas spēlētāju maiņas – Artjomu Rudņevu nomainīja Māris Verpakovskis, bet Vladimirs Kamešs nomainīja Alekseju Višņakovu. Tikmēr 67.minūtē labu sitienu izdarīja Ivans Lukjanovs, bet to tvēra vārtsargs. Uzreiz Bosnijai un Hercegovinai bija lieliska iespēja panākt 4:1, bet Vaņins atsit pretinieka sitienu ātrajā uzbrukumā.

Mājinieku pārsvars šajā spēlē bija liels, un viņiem bija vairākas vārtu gūšanas iespējas, no kurām labākā bija 75.minūtē, kad Džeko izgāja vienatnē pret Vaņinu, bet bumba trāpīja pa vārtu pārliktni. Pēc piecām minūtēm Latvijas izlasē laukumā devās jaunākais spēlētājs Artūrs Zjuzins, nomainot Lukjanovu. Spēles izskaņā Džeko apspēlēja divus aizsargus, panākot spēles gala rezultātu 4:1 Bosnijas un Hercegovinas labā.

Atgādinām, ka pirmās kārtas cīņās pagājušajā nedēļā Latvija savā laukumā ar 1:2 zaudēja Grieķijai.