Raivis Dzintars: Padomju Savienības sociālās garantijas nav labākas par nacistiskās Vācijas priekšrocībām

foto Saeima
foto Saeima

Pirms dažām dienām apvienības „Visu Latvijai!”- TB/LNNK aktīvists Aleksandrs Kiršteins izteica domu, ka par Latvijas pilsoni var kļūt tikai tas nepilsonis, kas, izņemot naturalizācijas procedūru, nosodīs Latvijā kādreiz esošo padomju varu.

Šo domu Aleksandrs Kiršteins pauda televīzijas pārraides „Bez cenzūras” ēterā, diskutējot ar Juriju Petropavlovski, kuram 2005.gadā pēc valsts nodevas samaksas un visu naturalizācijas eksāmenu nolikšanas ar Ministru kabineta lēmumu tika atņemtas tiesības saņemt Latvijas pilsoņa pasi.

Bijušais parlamentārs Kiršteins atzīmēja, ka, viņaprāt, „nelatvieši” varēs palikt Latvijā tikai pilnās asimilācijas gadījumā.

„Visu Latvijai!”- TB/LNNK dibinātājs Raivis Dzintars pilnībā piekrīt nacionālās apvienības biedra viedoklim. Viņaprāt, katram pilsonim ir jāatzīst padomju okupācijas fakts Latvijā un jānosoda tas.

Kā arī Raivis Dzintars neredz būtiskas atšķirības starp Padomju Savienības un nacistiskās Vācijas režīmiem, tāpēc sociālās garantijas, kas pusgadsimta laikā tika nodrošinātas mūsu iedzīvotājiem, republikai atrodoties PSRS sastāvā, neatšķiras no nacistiskajā Vācijā esošajām priekšrocībām.


Написать комментарий