Tiesnesis cīņu apturēja ceturtajā raundā.

Jau no paša cīņas sākumā Čarrs ielīda dziļā aizsardzībā, bet ukrainis Kļičko uzbruka praktiski neaizsargājoties. Ceturtajā raundā pēc ilgstošiem uzbrukumiem Kļičko pārsita Čarra uzaci un stipras asiņošanas dēļ cīņa tika pārtraukta, par ko ļoti neapmierināts bija zaudētājs, kurš uzskatīja, ka var dueli vēl turpināt.

Līdz ceturtā raunda beigām tobrīd bija atlikušas 56 sekundes.

Tagad Kļičko vecākais karjeras laikā 47 aizvadītajos mačos izcīnījis 45 uzvaras , turklāt 41 no šiem panākumiem gūts ar nokautu. Savukārt 27 gadus vecais Čarss savā 22.profesionālās karjeras cīņā cieta pirmo zaudējumu.

"Esmu nedaudz vīlies, jo vēlējos šodien uzvarēt ar īstu nokautu," pēc cīņas izteicās 41 gadu vecais Kļičko. "Mēs abi bijām gatavi cīņu turpināt, taču tāds nu bija tiesneša lēmums. Viņš tomēr ir atbildīgs par ringā notiekošo."

WBC čempiona jostu Kļičko nav zaudējis jau kopš 2008.gada. Profesionāli Vitālijs Kļičko cīnās jau kopš 1999.gada.

Pagājušā gada oktobrī Vitālijs Kličko izteicās, ka līdz punkta pielikšanai profesionālā sportista gaitām ringā dosies vēl tikai vienu vai divas reizes. Līdz šim bez cīņas ar Čarru Kļičko gada sākuma aizvadīja arī skandalozo maču ar britu Dereku Čisoru, tiekot pie uzvaras pēc punktiem.